Zásady zpracování osobních údajů

Jsme společnost I love Hummus, s.r.o., IČ: 24253294, se sídlem: č.p. 68, 257 26 Všechlapy, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze soudu, oddíl C, vložka 197457. Abychom mohli odbavit Vaši poptávku nebo přímo objednávku, musíme zpracovat některé vaše osobní údaje.

 Naše kontaktní údaje jsou:

e-mail: hummus@ilovehummus.cz

telefon: 774 328 511

 

  1. Při objednávce zpracováváme data, která jsou v objednávkovém formuláři. Jsou to hlavně jméno, e-mail, telefon, vaše bydliště a pak data o tom, jaké zboží si objednáváte. Tyto informace zpracováváme pro splnění naší smlouvy, jsou nezbytná a uchováváme je po dobu 10 let od vaší koupě. Takové zpracování osobních údajů nám umožňuje nařízení GDPR (plnění smlouvy a plnění zákonných povinností, případně také oprávněný zájem).

 

  1. Vaši e-mailovou adresu zařazujeme do naší databáze pro zasílání novinek z našeho zdravého světa. Umožňuje nám to zákon 480/2004 Sb., ale e-mail můžete kdykoliv z rozesílky odhlásit. Pokud nám je k tomuto použití ponecháte, budeme ho mít v databázi 3 roky od vaší poslední objednávky.

 

  1. Pokud se u nás zaregistrujete, budeme zpracovávat vaše přihlašovací údaje a údaje o vašich objednávkách, které jsou v uživatelském profilu pro váš jednodušší nákup. Takové zpracování je zcela na vašem uvážení a bude probíhat po dobu, dokud si účet nezrušíte. Kliknutím na dokončení registrace nám udělujete souhlas, že data takto můžeme zpracovat. Pokud účet zrušíte, souhlas tím odvoláte a data z vašeho uživatelského účtu smažeme.

 

  1. Pokud nás kontaktujete přes kontaktní formulář, zpracujeme vaši e-mailovou adresu jen na dobu nezbytně nutnou k odbavení vašeho dotazu.

 

  1. Vaše data nikomu jen tak nepředáme. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo freelanceři, kteří se k datům dostanou proto, aby nám pomohli odbavit objednávky nebo nám vypomohli s chodem firmy. Jsou to:
  • Shoptet, a.s., se sídlem, Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00 Praha 6, IČO 28935675
  • rozesílková služba Zásilkovna s.r.o., se sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00, Praha 9, IČ 284 08 306
  • rozesílková služba Direct Parce Distribution CZ s.r.o., se sídlem Modletice 135, 251 01, Říčany u Prahy, IČ 613 29 266

  

  1. Máte kdykoliv právo se na nás obrátit na emailové adrese hummus@ilovehummus.cz, telefonicky na lince +420 774 328 511 nebo na výše uvedené poštovní adrese a chtít informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat po nás výmaz osobních údajů; v určitých případech máte právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

Tyto podmínky byly upraveny a nabývají platnosti 14. července 2020